Образователни екскурзии

Конкурс „Доставяме добрина“

ноември 16, 2023

Ден на народните будители – Честит празник!

ноември 16, 2023

Образователни екскурзии

На 27.10.2023г ученици от 9.в, 10.а, 10.б, 10.в, 11.в, 12.а, 12.б и 12.в клас под ръководството на техните класни ръководители и учители осъществиха преход в планина Витоша. Очарованието на есента и гостоприемството на планината се разкриха за учениците чрез туристическите атракции: „Музей на мечката“, „Зелена класна стая – свързваща образователна алея“ и „Златните мостове“. Досегът с природата създаде множество положителни емоции и настроение за младите планинари и техните ръководители.

Учениците от 8., 9. и 11. клас, учители и класни ръководители на 27.10.2023г. изживяха незабравими мигове в град Пловдив. Есенната им разходка беше изпълнена с много интересни впечатления и изживявания. Голям интерес предизвика 3Д прожекцията в Римския стадион, както и разглеждането на Античния театър, автентичната атмосфера по уличките на стария град и други забележителности. Учениците запаметиха своите впечатления от града под тепетата с множество снимки, а емоциите бяха приповдигнати и съпроводени от желанието да разглеждат още и още.

Учениците от III.а,б,в и IV.б класове, заедно с класните ръководители и учители от начален етап участваха в образователна екскурзия „Малки изследователи“. Учениците посетиха Музея на киселото мляко и Музея на Бусенската керамика. Запознаха се с поведението на някои диви животни, как да се ориентират с компас, как се опъва палатка и как се прави огнище.
С много положителни емоции и получени практически умения за оцеляване сред природата можем да се гордеем с най- малките природолюбители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *