Знак за отговорност на училищния екип на 30.СУ

„Умници гладници“

януари 14, 2021

Стъклопис

февруари 2, 2021

Знак за отговорност на училищния екип на 30.СУ

Столична община, съвместно със СРЗИ организира скринигово изследване с бърз антигенен тест за установяване на наличието на COVID-19 на училищните екипи в общинските образователни институции. По тази програма на 26.01.2021 г. в сградата на 30.СУ се проведе такова изследване на педагогози и непедагозите, работещи в училището. Благодарение на изключителната отзивчивост на медицинските власти на ХI ДКЦ бе изпратен мобилен екип, който проведе изследването на учители и служители. Благодарим!

Училищният екип на 30.СУ прие участието си в тази инициатива като знак за отговорност както към собственото здраве, така и като израз на загриженост и отношение към всички ученици и техните семейства, към всеки един от колегите, с които работи, към доброто име на нашето училище! За радост всички резултати от тествалите се 70% членове на училищния екип на 30.СУ „Братя Миладинови“са отрицателни за наличие на COVID – 19 (репортаж на Нова тв тук)

Обучението в електронна среда, наложило се като безспорна алтернатива на образователен процес през време на пандемия, за учениците и целия училищен екип на 30.СУ протича изключително ползотворно и успешно. За малките ученици, които вече се завърнаха в училището използваме 65“ мултитъчскрийн дисплеи в образователния процес. В хода на подготовката на 30.СУ за предстоящото връщане към присъствено обучение, в класните стаи вече са поставени безопасни модерни устройства за пречистване на въздуха. Във всяка стая са поставени нови рулетни щори, всички тоалетни помещения в училищната сграда са хигиенизирани и обновени. Извършват се дейности във връзка с изпълнение на спечеления през 2020 г. проект по НП Изграждане на училищна STEM среда – голяма категория.

В очакване на скорошните ни срещи в училищната сграда на 30.СУ „Братя Миладинови“ пожелаваме много здраве в семействата и високи учебни постижения на Вас, скъпи ученици!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *