Европейска седмица на спорта 2019 г.

Честит първи учебен ден!

септември 24, 2019

Благотворителна кампания „Капачки за бъдеще“

септември 27, 2019

Европейска седмица на спорта 2019 г.

Уважаеми родители,
На 26.09.2019 г. Вашите деца ще посетят Спортен панаир в зала „Арена Армеец“ в рамките на Европейска седмица на спорта 2019 г. Събитието е инициатива на Европейската комисия за насърчаване на спорта и физическата активност на гражданите на ЕС. Целта на инициативата е да се популяризират спортът и физическата активност сред деца, юноши и младежи, ученици от училищата на СО, да се информират как да бъдат физически активни в училище, в свободното си време или вкъщи. Автобусният транспорт от/до училището е осигурен безплатно за децата от Кмета на район „Възраждане“ и с изключителната ангажираност на зам.кмета г-н Диков. От името на цялата колегия изразявам надежда това събитие да създаде удоволствие, положителни емоции и засилване на желанието за спортуване като начин за здравословен живот у децата ни.
В очакване на приключване на ремонтните дейности по нашия физкултурен салон и басейн това е и възможност за разширяване на спортния хоризонт.
Пожелавам успешна учебна година, много здраве и разбирателство в семействата Ви! Надяваме се на Ваши предложения и инициативи, които да случваме занапред заедно за доброто на децата!
Ръководството на 30. СУ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *