Отличия за учениците на 30. СУ в образователната платформа Книговище

XXII. фестивал на училищен театър на испански език

май 23, 2022

Ученически игри, районно първенство, учебна 2021-2022г.

май 23, 2022

Отличия за учениците на 30. СУ в образователната платформа Книговище

30. СУ „Братя Миладинови“ отново има своите отличия в образователната платформа Книговище. Учениците ни се включиха в Априлското състезание по четене с разбиране, в което участваха 2674 деца и 308 класа от България. Чрез състезанието достойно бе отбелязан Международния ден на детската книга и Световния ден на книгата и авторското право. То беше част от кампанията “София чете”, която се изпълнява с подкрепата на Програма “Култура” на Столична община. Нашите победители са в категория „Най-четящ клас“ и „Шампион по четене с разбиране“.
В категория „Най-четящ клас“ поощрителна награда – грамота и 70 % отстъпка за абонамент за следващата учебна година получава 2. А клас с класен ръководител г-жа Калина Недкова. В категория „Шампион по четене с разбиране“- индивидуална награда грамота и безплатен абонамент за следващата година получава Лора Динкова от 3.В клас, с класен ръководител г-жа Стела Николова. Това за нея не е първо отличие от Книговище, тя беше едно от наградените най-четящи деца и през миналата година и в момента е на 9 ниво с 233 решени въпросника, 96 % верни отговори и няколко създадени въпросници.
В категория „Шампион и творец по четене“ е награден с грамота Васил Николаев Петков от 4 .А клас, с класен ръководител г-жа Гергана Харалампиева.
На 14 май 2022г. малките победители получиха своите отличия на Лятната естрада в Борисовата градина, където се състоя церемонията по награждаването. Поздравления за нашите победители!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *