Векикден

април 29, 2021

В очакване на Великден

май 2, 2021

Моята първа икона

На 28.04.21г. във фоайето на 30. СУ „Братя Миладинови“ беше представена изложбата „Моята първа икона“. Учениците от 30. СУ за поредна година участваха в детска творческа работилница под патронажа на район „Възраждане“ в лицето на госпожа Цветанка Петкова, председател на МКБППМН.
На 28. 04. 21г. Кметът на Район Възраждане госпожа С. Савова, заедно с госпожа Цв. Петкова и господин Узунов посетиха изложбата „Моята първа икона“ в 30. СУ „Братя Миладинови“. На церемонията по награждаването присъстваха и представители на 3 РПУ.
Госпожа Савова награди малките таланти. На първо място бе класирана иконата на Дорина Павлова-5а клас. За своите умения и старание тя получи награда таблет. На учениците, класирани на второ и трето място – Александър Колев-3б клас и Александра Игнатова -3в клас бяха връчени книги. Учениците от 5 и 7 клас, представили своя рисунка в изложбата, получиха също книги- подаръци.
Гостите разгледаха и Великденската изложба на предмети, изработени от учениците в начален етап на 30. СУ „Братя Миладинови“.
Всеки ученик, взел участие в изложбата си тръгна с награда от представителите на Район Възраждане – шахове, федербали, обръчи, пастели, скицници и други. Всички гости получиха сувенири, изработени от децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *