Доставка на продуктите по схемите „Училищно мляко“ и „Училищен плод“

Родителството в условията на COVID-19

април 29, 2020

Виртуална изложба

април 30, 2020

Доставка на продуктите по схемите „Училищно мляко“ и „Училищен плод“

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
На 28. 04. 2020 г в 30. СУ „Братя Миладинови“ беше извършена доставка на продуктите по схемите на ДФ „Земеделие“ – „Училищно мляко“ и „Училищен плод“, полагащи се на учениците от I – IV клас за периода от 13 март до 13 май 2020 г.
За предоставяне на продуктите на учениците, родителите бяха посрещнати в училището, при спазване на изискванията за безопасност в условията на извънредното положение, от директора на 30.СУ д-р Ат.Рейха, заместник-директорите г-жа Калчева, г-жа Чалъкова, г-жа Ангелова, всеотдайните учители в начален етап г-жа Славчева, г-жа Марчева, г-жа Николова, г-жа Харалампиева, г-жа Ковачева, г-жа Дарджикова, г-жа Пиндева, г-жа Миланова, г-жа Георгиева, г-жа Захариева и г-жа Божилова, сърцатите жени от непедагогическия персонал и родители – доброволци. Сърдечно благодарим за подкрепата и помощта!
Една част от родителите дариха полагащите им се продукти на деца в нужда от 30.СУ, друга част дариха продукти и организираха транспортирането им до Дома за деца в ж.к. „Сердика“ и трети – на дома за стари хора в „Зона Б5“.
Изразяваме радост и удовлетворение, че въпреки трудностите и предизвикателствата на настоящата ситуация, страхотният екип на 30.СУ, заедно с Вас, уважаеми родители и ученици, успя да раздаде усмивка, настроение и подкрепа в много семейства и домове!
Благодарим и нека всички да бъдем здрави и добри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *